Blogi

Tämä blogi on tarkoitettu kaikille levolle.fi sivujen kävijöille. Täällä voit jakaa itsellesi tärkeän muiston tai lauseen myös muille.

Lähetä teksti osoitteeseen info@levolle.fi. Voit liittää mukaan myös kuvan. Kerro lainatun tekstin alkuperäinen lähde, se julkaistaan tekstin yhteydessä. Tekstin lähettäjästä mainitaan nimikirjaimet. Jos kuitenkin haluat oman nimesi esiin, kerro se selkeästi vietissäsi.
Kuvat saavat aikaan blogitekstisi viimeisen silauksen ja houkuttelevat lukijoita avaamaan sen. Blogitekstin ensimmäinen kuva on automaattisesti se, jota käytetään esikatselukuvana. Oikean kuvan valinta voi siis tehdä blogitekstistäsi houkuttelevamman.

Johdantokappale antaa lukijoille idean siitä, mitä he voivat blogitekstiltä odottaa. Sitä voi myös käyttää lyhyenä esittelynä blogitekstilistassa. Eri muokkaustavat saavat tekstin erottumaan muista teksteistäsi. Lue lisää nähdäksesi kuinka voit muokata blogitekstejäsi.

Lyhyet ja yksinkertaiset blogikirjoitukset pitävät lukijan parhaiten mukanaan. Mielenkiintoinen johdantokappale ja lyhyt, informatiivinen sisältö pitävät huolen siitä, että lukijasi palaavat takaisin.