TOIMITUSEHDOT

Jari Leminen Oy, aputoiminimi levolle; myynti- ja toimitusehdot

10.8.2020

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste.

Toimitukset ja vastuu kuljetuksista.

Tilaukset toimitetaan saapumisjärjestyksessä asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Toimitus voi tapahtua joko toimittajan omalla kuljetuksella tai ulkopuolisen kuljetusyhtiön avulla. Mahdolliset jälkitoimitukset sovitaan tapauskohtaisesti.

Jari Leminen Oy vastaa tuotteiden omien kuljetusten aikana tapahtuneista mahdollisista rikkoutumisista aina tilaajalle saakka. Ulkopuolista kuljetusta käytettäessä lähettäjän vastuu päättyy kun tavara on annettu rahdinkuljettajan haltuun.

Tavaran tarkistaminen ja mahdollisen vahingon korvaaminen.

Tilaajan velvollisuus on tarkistaa saapunut tavara ja reklamoida toimittajaa mahdollisista kuljetus- tms. vaurioista viipymättä tai viimeistään yhden viikon sisällä tavaran saapumisesta.

Toimittajasta johtuvista rikkoutumistapauksissa toimittaja ensisijaisesti korjaa tuotteen uutta vastaavaan kuntoon. Tapauksesta riippuen toimittaja voi myös vaihtaa kyseisen osan vastaavaan. Mikäli tuote ei ole korjattavissa tai vaihdettavissa, voidaan kyseisen tuotteen kauppa perua ja käyttämätön tuote palauttaa. Kaikissa perumis- ja palautustapauksissa maksimikorvaus on tuotteen kaupankäyntihinta.

Tilaajasta johtuvista rikkoutumissyistä toimittaja ei ole korjaus- tai korvausvelvollinen.

Hinnat ja toimitusmaksut.

Kaikki hinnat ovat nettohintoja ja alv 0 % (ellei toisin mainita). Laskun nettomaksuaika on 14 kalenteripäivää laskun päiväyksestä lukien. Laskutuslupa myönnetään luottotarkistuksen jälkeen. Nopean maksajan etuna tilaaja saa vähentää 3 % laskun summasta kun maksu tapahtuu etukäteen tai viimeistään kolmantena päivänä laskun päivämäärästä. Maksun viivästyessä perimme vallitsevan lain mukaisen viivästyskoron sekä huomautus- ja perintäkulut. Perintätoimen voi suorittaa myös ulkopuolisen yhteistyökumppani.

Hinnastossa ja verkkokaupassa näkyvät hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tarjousten yhteydessä erikseen mainitun ajan. Uusi hinta astuu voimaan sen julkaisun jälkeen. Ennen hinnan muutosta tehdyt tilaukset toimitetaan tilauksen tekohetken hinnalla. Laskun loppusummaan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Tilaaajan on aina varmistettava toimittajalta halutun tuotteen saatavuus ja toimitusaika.

Arkkujen toimitukset ovat rahtivapaita asiakkaan luokse kun kertatoimituksen laskun summa ylittää 1000 € alv 0%. Pienemmissä toimituksissa kunkin arkun hintaan lisätään 15 € toimitusmaksu.

Postin välityksellä toimitettavat lähetykset (esimerkiksi uurnat) toimitetaan rahtivapaasti lähimpään postin noutopisteeseen kun kertatoimituksen laskun summa ylittää 250 € alv 0 %. Pienemmissä kertatoimituksissa paketin hintaan lisätään sen lähetyskulut alkaen 15 € sekä mahdolliset postiennakkomaksut.

Poikkeukset eri tilanteissa

Tilaajan ja toimittajan sujuvan yhteistyön takaamiseksi kummankin osapuolen tulee varmistaa tehdyn kauppasopimuksen sisältö mikäli aihetta siihen on. Varmistus syntyy parhaiten esimerkiksi puhelimella. 

 Verkkokaupan omistajana sinun tulisi julkaista sivustosi Käyttöehdot. Asiakirjassa olisi määriteltävä sinun ja asiakkaasi välinen suhde ja selittää hyvitys- ja peruutusehdot. Verkosta on löydettävissä valmiita esimerkkejä ja malleja Käyttöehtoja varten, voit etsiä hakusanoilla "Käyttöehdot generaattori". Joka tapauksessa, suosittelemme vahvasti pyytämään oikeudellisia neuvoja ja muokkaamaan mallia yrityksesi tarpeisiin.