Arkut ja uurnat

Kaukasen malli


Jalohonka Kaukanen on Suomen perinnearkkujen markkinoiden vanhin ja alkuperäisin malli. Tämä arkku valmistetaan suomalaisesta sertifioidusta honkapuusta täysin käsityönä. Arkku on malliltaan jalkopäähän päin kapeneva. Myös sivujen koristemuodot kapenevat luoden näin silmää miellyttävän kokonaisuuden. Koristelistat ovat käsityönä veistetyt. Arkussa on pellavakankainen sisustus ja ruusuornamentilla koristettu peitto. Kaukasen mallit valmistetaan käsityönä Alastarolla Varsinais-Suomessa.
Puuarkut


Levolle.fi jalopuuarkut on valmistettu huolelliseti lajitellusta puutavarasta. Mallista riippuen runkomateriaalin on käytetty tammea, honkaa tai tervaleppää. Arkut ovat malliltaan jalkopäähän päin kapeneva lukuunottamatta tervaleppää, joka on tasaleveä. Sivujen koristemuodot on pyritty pitämään muodoiltaan yksinkertaisina ja kauniina.  Arkuissa on puuvillasisustus. Alla olevat jalopuumallit valmistetaan yhteistyökumppanimme tehtaalla Virossa.Verhoillut arkut


Levolle.fi verhoiltujen arkkujen runkomateriaali on kokonaan aitoa havupuulevyä. Rungossa ei ole käytetty lainkaan lastulevyä tai muita prosessoituja raaka-aineita. Arkut ovat malliltaan jalkopäähän päin kapenevia. Verhoilukankaina on käytetty pellavaa tai puuvillaa. Arkuissa on puuvillasisustus. Alla olevat verhoillut mallit valmistetaan yhteistyökumppanimme tehtaalla Virossa.


Uurnat


Valmistamme uurnat valikoidusta honkapuusta. Pintakäsittelemme ne niin että puun oma syykuvio erottuu koristaen uurnan. Polku-sarjan uurnissa on lisäksi jokin symboli tai luonnonläheinen koriste. Kaikki uurnamme pellava- ja kuntamallia lukuun ottamatta on valmistettu Alastarolla Varsinais-Suomessa.